Er der nogen af jer der har været på apoteket for nylig og set det spændende udvalg af naturlægemidler, de har fået på hylderne? Jeg var der nede for at hente noget receptpligtigt medicin til mine forældre og så hvor pænt et udvalg af naturlægemidler, de har fået, siden jeg sidst var der.

Det er rart at se at en instans som dem er villig til at tage naturlægemidler på hylderne, som man anså mest for et forsøg på at tage folk ved næsen for bare 5 år tilbage. Jeg har brugt naturlægemidler i mange år, for jeg mener, det er bedre for kroppen, hvis man tager meget medicin at udskifte det med noget naturligt til at tage sig af nogle af de mere små sygdomme, som hoste og forkølelse.

Jeg er ikke imod vestlig medicin overhovedet, men jeg har i visse tilfælde fundet det langt mere naturligt at gøre brug af naturlægemidler til småting, som egentlig bare lige skal give kroppen et boost, til selv at kunne tage sig af det.

Jeg køber naturlægemidler, hvis der er naturlægemidler, som kan gøre det samme som en eller anden farmaceutisk medicin, så vælger jeg at prøve naturlægemidlerne først.