Vidste I, at der er noget der hedder online skrab? Altså ligesom de der skrabelodder, man blandt andet kan købe i kiosker. Jeg anede ikke at det eksisterede før engang i sidste uge.

Ved førte øjekast synes jeg ikke, at det gav så meget mening med online skrab, da man jo ikke fysisk kan skrabe. Men så slog det mig pludselig, at der var ret så mange fordele ved at gøre det online.

Den største fordel ved online skrab som jeg ser det, er at man slet ikke behøver bevæge sin dovne krop hen til den lokale kiosk. Jeg kommer nemlig lynhurtig til også at købe slik eller måske en svalende is, og før man får set sig om, har man brugt 2-3 gange så mange penge som skrabeloddet kostede – og det er bare ikke så holdbart i længden. På den måde bliver man nemlig både fattig og tyk, og det er der jo ingen der har interesse i.

Jeg har i hvert fald købt mit sidste fysiske skrabelod, fra nu af er det kun online skrab. Jeg ville bare ønske at jeg havde opdaget dette lidt oversete fænomen på nettet. Oh well, bedre sent end aldrig.

I det mindste gør jeg mit til at sprede det gode budskab om online skrab.