Jeg er blevet helt tosset med at spille online skrabespil, for det giver virkelig et kick, når man sidder og skraber og venter på at se om man har vundet, også selvom det måske bare er småbeløb man vinder, så er det følelsen i sig selv.

Før i tiden var jeg ikke så meget til online skrabespil, men spillede i stedet for de der skrabespil, som man kan købe nede i kiosken, men jeg synes hurtigt, at det blev uoverskueligt at holde styr på, hvor mange penge jeg brugte på det.

Når jeg spiller online skrabespil, så kan jeg kun spille for de penge, som jeg har på min spillekonto, og det synes jeg er et rigtig fint system, hvor jeg ikke skal tænke for meget over, om jeg bruger for mange penge, og det er dejligt.

Jeg vil anbefale alle, der overvejer at prøve online skrabespil, bare at gøre det, for I vil ikke fortryde det, for det er virkelig sjovt og giver en dejlig følelse af, at man vinder lidt engang i mellem og ikke føler, at man bare smider sine penge væk.