Ja, den er altså god nok, min super dejlige veninde Camilla har lige vundet tre tusind og hold da op de faldt vist på et tørt sted, lige midt i skatte efter smæk og årsopgørelser. Hun havde virkelig haft brug for den ekstra gevinst i en tung måned, med mange udgifter og lav konkjetur på shoppe kontoen. Hun havde brugt omkring fire hundrede kroner i samlet indsats hos Bens Bingo og pludselig var der gevinst ud af den blå luft!

Bens Bingo er en hjemmeside der understøtter flere forskellige nationaliteter, deriblandt de nordiske lande, England og ja sågar Bulgarien, hvis det var noget. Det er nemt at navigere hen til det ønskede sprog i en top menu, man modtager kvit og frit hundrede kroner i opstart af en ny profil konto og er man i tvivl om noget, så er der en meget let forståelig forklaring under fanen “hjælp”.

Bens Bingo har funktioner der gør det muligt at se hvor mange der er online lige her og nu, specielle spil, events og du kan sågar slå dig løs i afdelingen for casino spil, som et alternativ til den klassiske bingo hygge. Du kommer hurtigt i gang med at spille online, ved udfylde registreringen, med de basale informationer og der er en direkte telefon support i dagtimerne, hvis du skulle få brug for det.