Den 8. december sidste år, havde jeg en lidt surrealistisk oplevelse midt på den jyske motorvej, prime time i myldretiden og selvfølgelig med regnen væltende ned, som var det en regnskov i det gamle maya rige. Den var god nok, min lille postkasse røde Nissan Micra havde opgivet modet på livet og var åndet ud midt i morgentrafikken, med rygende motor og ingen chance for en pige som mig, til at rede situationen. Et kort øjeblik overvejede jeg at ringe til Falck, som jeg ikke var medlem af og blive faktureret for en mindre bondegård, men en fragtmand kom mig frivilligt til undsætning.

Jeg havde rent faktisk længe op til episoden haft på fornemmelsen at det ville ske og derfor også overvejet noget Falck, FDM eller lignende, som en sikkerhed netop imod det der nu var sket. Til alt held skete der det helt fantastiske at en lastbil træk ind til siden og ganske kort tid efter, steg en meget nydelig fragtmand ud af førerhuset på transport monsteret. Det vidste sig at han var holdt ind til siden, da han kunne se mit håbløse udtryk og det gik hurtigt op for mig at han samtidig havde et stort indblik i biler og mekanik.

Bare det at han var holdt ind til siden, kun for min skyld, fik mig til at blive helt blød i knæene. Nu var han jo altså også samtidig en flot, høj og yderst galant fragtmand af kaliber, men det kunne jeg da slet ikke stå for. Han var i stand til at lave bilen midlertidigt, ved at fylde noget han kaldte for kølervand på bilens kølesystem og det afhjalp problemet, så jeg kunne komme videre på arbejde. Utroligt at man kan forelske sig i det små, fuldstændigt ud af den blå luft, men jeg fik lokket ham med på en date og siden har vi været kærester.