Jeg ejer et væld af bøger, mange af dem er sådan nogle selvhjælpsbøger, som gerne skulle være med til at gøre mig til et bedre menneske. På det seneste har jeg fået øjnene op for, at der findes rigtigt mange bøger, som der kan være med til at guide en til en sundere livsstil.

Det blev jeg opmærksom på, da jeg forleden var ved at købe ind på en af mine yndlingsbutikker online, som sælger naturlige og økologiske plejeprodukter. De sælger også en  masse bøger om sund kost og afbalanceret livsstil. Jeg har kigget på bøger om raw food og low carb-kuren, for at give et par eksempler.

Jeg har ikke fået købt noget endnu, for jeg er i tvivl om, hvordan jeg skal vælge. Jeg er også i tvivl om, hvorvidt den her slags bøger overhovedet hjælper og motiverer så meget, som jeg forestiller mig. Hvad tænker I om det?