Noget af det bedste jeg ved er naturlig pleje, og plejeserier, som ”har det hele”, så at sige. Altså, det jeg ligesom mener er, at det er rart, at jeg kan gå ét sted hen, finde ét mærke, som jeg elsker, og så kan jeg få de ting jeg skal bruge. Et godt eksempel er Dr. Hauschka.

På det seneste har især hårplejen fra Dr. Hauschka imponeret mig, da den virkelig har givet mig smukt og velplejet hår. Faktisk er mit hår nu så blødt, at jeg bare sidder og roder løs i det hele dagen. Hihi.

Dr. Hauschkas hårpleje er lavet af et udtræk fra bladene på den indiske neemplante. Den plante er allerede meget brugt i Indien, hvor den er en helt fast bestanddel af kvindernes daglige hårpleje.

Den plante er hovedingrediensen i den hårpleje fra Dr. Hauschka, som jeg har købt. Og jeg elsker det simpelthen. Produkterne giver mit hår en smukt skinnende glans, og giver det vitalitet på en måde, som det virkelig trængte til.

Et godt eksempel på et super godt produkt fx Dr. Hauschkas hårolie. Den virker plejende på beskadiget hår – Og sådan noget hår får man altså, når man har farvet sig i lang tid. Sådan er det bare. Derfor er det så vigtigt at give den rigtige pleje bagefter!