En kæmpe hyldest til Boserup Ejendomme!

I forgårs fik jeg endelig at vide, at jeg er kommet ind på mit drømmestudie. Det var VIRKELIG en god nyhed! Hele familien blev ringet op, og jeg jublede helt vildt og dansede rundt som en tosse i hele hytten. Det var den bedste nyhed ever!!

Da gejsten havde dulmet lidt slog det mig lige pludseligt, at jeg havde et stort problem! Jeg er blevet optaget på et studie på Sjælland, og jeg bor stadigvæk hos de gamle i Jylland. Oh Gosh, nu skulle jeg i gang med den evige søgen efter et sted at bo, og højst sandsynligt ville jeg ende med at pendle frem og tilbage i mine første studiemåneder, og det er bare noget møg – rent ud sagt!! Åh jeg var nu ellers lige blevet så glad – følte at det var den bedste nyhed at modtage, men den bedste nyhed ville faktisk være, at jeg havde fået mig et sted at bo på sjælland.

Jeg havde ringet til mit drømmestudie og spurgt om jeg var optaget, da jeg var for utålmodig til at vente i et par uger endnu – ergo havde jeg ikke tjekket posten endnu. Med tusinde bekymrende tanker flyvende rundt i mit lille hoved, gik jeg ud og tjekkede postkassen i håb om at min mor havde modtaget et af sine dameblade, som måske kunne distrahere mig lidt fra bekymringerne. Men hey – gæt lige hvad jeg til min store overraskelse fik øje på: et brev fra Boserup Ejendomme!!

Åh min Gud! Jeg havde glemt alt om Boserup Ejendomme! Det var det eneste sted jeg stod på venteliste, fordi jeg virkelig ikke regnede med at blive optaget på mit studie.

Inden jeg åbnede brevet fra Boserup Ejendomme bad jeg en lille bøn til Gud om at brevet var et tilbud på en lejlighed. I så fald ville jeg give en middag til mine forældre og søskende samme aften!

Jeg åbnede brevet  og straks begyndte tårerne at trille ned ad mine solbrændte kinder!! Boserup Ejendomme – you made my day!! Oh my Gosh!! Hvor heldig har man lige lov at være?? En lejlighed og optagelse på drømmestudiet helt på samme dag!!  I et kort øjeblik følte jeg, at nogen tog måsen på mig, for det var simpelthen for godt til at være sandt! Jeg greb derfor fat i knoglen og ringede til Boserup Ejendomme, som bekræftede tilbuddet!

Boserup Ejendomme redede min dag! Ja, virkelig redede min dag! For her sad jeg og var på renden af gråd, selvom jeg havde fået en super god nyhed, men out of no where dukket brevet fra Boserup Ejendomme op, og vender hele situationen!

Boserup Ejendomme – you rock!

Hvor glæder mig bare til mit nye liv som studerende. Jeg har aftalt med Boserup Ejendomme, at se lejligheden i morgen og jeg kan slet ikke vente. I aften giver jeg middag, da alle havde planer i forgår og i går. Men det bliver ikke et dyrt sted for nu skal jeg snart købe helt nye møbler til min nye lejlighed –  Boserup Ejendomme – fik jeg sagt tak 😉