Har du ømme muskler efter træning, så har du lidt samme problem som mig, men ej at fortvivle så er du kommet til det rigtige sted. Jeg har nemlig rigtig mange gode tricks oppe i ærmet, som jeg gerne vil dele med andre mennesker, og det kan lige så godt være dig, som det kan være andre.

Når jeg har været nede og træne så er det rart at have en mulighed for at komme af med ømme muskler efter træning, fordi det er helt vildt irriterende at være øm i kroppen resten af dagen og lade det påvirke ens udfoldelse, og de ting man eventuel skal resten af dagen.

Jeg bruger sådan et naturmiddel mod ømme muskler efter træning, og det giver mine muskler ro til at kunne klare resten af dagen uden at skulle blive irriteret af det. Det er ofte at ømme muskler efter træning forsvinder stille og roligt, når jeg tager dette vidundermiddel.

Jeg ved godt at mindre træning ville give mindre ømme muskler efter træning, men det har jeg ikke overskud til at ændre på nu, fordi jeg skal trimmes til sommervejret og ud og vise min krop frem på stranden.