Nu er jeg snart ved at være rigtig træt af min alt for langsomme internetforbindelse. Jeg kan knap nok se film eller downloade noget som helst, før min browser begynder at brokke sig og komme med time outs. Så nu leder jeg altså efter det billigste internet, der samtidig har en rimelig hastighed, så jeg ikke skal sidde og vente i lang tid på at en side har loadet færdig.

Jeg tager i mod gode tips og ideer til det billigste internet, der findes på markedet med kyshånd. Jeg vil helst ikke betale alt for meget for mit internet, men det må selvfølgelig gerne være en rimelig hastighed. Jeg overvejer, om jeg skal ringe rundt til nogle af alle de mange udbydere for at forhøre mig om deres priser, men nu smider jeg lige den ud her, hvis der skulle være nogle, der havde gode erfaringer med billigt net.

Det er efterhånden blevet en lille smule svært at finde rundt i alle de udbydere, der findes, synes jeg, og efterhånden reklamerer alle med, at de har det billigste internet. Men jeg tænker, at jeg også skal tænke på, hvilken hastighed, det net, man køber, har. Så jeg må hellere få kontaktet nogle, der har lidt mere forstand på sådan noget, end jeg nu engang har.