Jeg har for nyligt valgt at indbrudssikre min lejelighed og grunden til det er at jeg bor på stueetagen, og samtidig har min lejelighed beliggenhed på Amager. Byen er et dejligt sted at bo, tag ikke fejl, men der er uheldigvis også mange indbrud som desværre har gjort at jeg måtte tage mine forholdsregler. Derfor var jeg ikke for sen til at ringe til min lokale låsesmed som rådgav mig om hvordan jeg kunne sikre mig mod indbrud. Han anbefalede mig bl.a. at jeg skulle have fået sat nogle hapser på mine vinduer, og derudover få installerede en ekstra lås på hoveddøren. Derefter fik jeg så lavet en aftale med ham om at han skulle komme igen om et par dage og få sat de nye ting til. Og heldigvis for det, for her i weekenden kunne jeg se at der i min stueetages vindue var forsøgt brudt op, med kraftige mærker fra et koben, dog var deres forsøg helt forgæves da de arbejdsomme indbrudstyve intet held med deres foretagende. Derfor måtte jeg selvfølgelig lige ringe til min låsesmed og fortælle ham om min oplevelse, og sige tak for rådgivningen og hjælpen, hvorefter jeg ønskede ham forsat god dag.

Kun 15 min. ventetid
Dette er ikke den eneste gang jeg har haft brug for min låsesmed, han har nu været så mange gange forbi mit hjem, at vi nu er på fornavn med hinanden. Efter en lang dag på arbejde hvor jeg på vej hjem stod sammenpresset af mennesker i metroen, hvorefter da jeg endelig får slæbt mig selv hjem og står udenfor min opgang, opdager jeg at min mobil og nøgler er blevet stjålet! Så derfor måtte jeg ringe på naboens dør, og spørge om jeg kunne låne hans telefon og ringe til låsesmeden, og så tænkte jeg ”hvorfor ikke holde sig til den samme låsesmed fra før da jeg fik en rigtig god service”, låsesmeden var hurtigt til at ankomme til min lejelighed for der gik nemlig kun 15 min efter mit opkald til han stod foran min lejeligheds dør. Han fik hurtigt låst døren op, og satte en ny lås til, hvorefter jeg så fik mine nye nøgler. Låsesmeden ønskede mig en god dag, og gik igen sin vej.

Anbefaling til chefen
Da jeg en dag på mit arbejde overhørte min chef snakke om at vi skulle bruge en låsesmed til at installere en ny elektronisk kodelås, så kom jeg hurtigt i tanker om min gode låsesmed fra Amager, derfor anbefalede jeg min chef at bruge min låsesmed fra Amager, da han er særdeles kompetent og effektivt til nogle favorable priser, min chef tog mig på ordet og ringede herefter til min låsesmed hvor han så kom efter en aftalt dato, og installerede uden problemer en elektroniskkodelås til vores hoveddør. Låsesmeden var overrasket over at se mig igen, og kom da også med en vittig kommentar om at jeg burde blive hans nye marketingmedarbejder, få så ville han da aldrig mangle kunder.

låsesmed på amager