I løbet af finanskrisen har vi gang på gang fået at vide fra politikerne og økonomiske eksperter, at vi skal bruge penge, som vi plejer, for at få gang i væksten, men undersøgelser har vist, at vi langt hellere vil spare penge og spare op, når krisen kradser. Det er naturligvis ganske naturligt, men har du overvejet, hvor god din opsparing egentlig er? Der kan være mange fordele ved at tale sådan noget igennem med en dygtig bankrådgiver.

Din bankrådgiver kan hjælpe dig med rådgivning omkring hvilken form for opsparing, der passer bedst til din økonomi. Med hensyn til den korrekte rente og så videre, er det ofte en stor fordel at få professionelle øjne til at se på ens økonomi, så man får mest muligt ud af sine penge.

For eksempel kan du sammen med bankrådgiveren aftale et fast beløb, der indbetales på den konto, hvor du har din opsparing på. Beløbet kan indbetales regelmæssigt, hvis du har en nogenlunde stabil indtægt, men kan også indbetales eksempelvis via netbank, når som helst, man føler, der er luft i budgettet.

Vil man følge eksperternes råd for at give spark i økonomien, bliver det faktisk også lettere med en god opsparing. Mange vil automatisk føle, at der er råd til at bruge penge lidt ud over det sædvanlige, når man samtidig er fornuftig at spare penge op samtidig. Derudover har man naturligvis mulighed for at bruge af sin opsparing, hvilket også skulle give lidt til væksten.

Lige gyldigt, hvad man vil bruge sin opsparing til, om det er for at sikre sig mod uforudsete udgifter, eller man vil bruge pengene på mere fast ejendom, er det en god idé at spare penge op, og det er naturligvis helt individuelt, hvilken form for opsparing, der er bedst til hver enkel person. Tag en snak med din bankrådgiver, om hvad han eller hun vil anbefale dig.