I øjeblikket  besøger jeg en masse forskellige firmaer igennem mit arbejde. Dels vedligeholder jeg vores kunder, men jeg er også ude og tale med virksomheder vi endnu ikke har et samarbejde med. Det har jeg det sådan set ganske udmærket med, men jeg har lagt mærke til noget sjovt, omhandlende tryk på USB nøgler.

Det er jo ikke tryk på USB nøgler der i sig selv er interessant, men det faktum at man får dem smidt efter sig uanset hvor man kommer, og et eller andet sted er USB nøglen vel egentlig et dødt medie. Med dropbox og lignende, smartphones og alt det der, der er USB nøglen vel egentlig ikke til megen nytte mere.

Derfor tænker jeg også at der er en smule mærkværdigt at firmaerne bliver ved. Tryk på USB nøgler er åbenbart en utrolig billig form for reklame, for jeg har snart USB nøgler fra samtlige firmaer i København. Måske skulle man starte en samling? Seriously though, jeg synes at det er en smule mærkværdigt. Man skulle da hellere give folk en T-shirt eller noget i den retning, så er reklamen jo også mere synlig.