Er jeg den eneste, der er fuldstændig fascineret af ting med trådløs sender i? Jeg må indrømme, at alt det tekniske ikke interessere mig, så jeg skal ikke sidde og gøre mig klog på det, men jeg synes, det er virkelig smart, at man kan slippe for en masse kabler og ledninger. Selvfølgelig ved jeg udmærket godt, at det ikke er en hel ny opfindelse, men jeg vil dog stadig tillade mig at være begejstret for denne teknologi.

Grunden til, jeg pludselig begynder at snakke om trådløs sender er på grund af, jeg har fået arbejde i en butik, hvor vi netop har fået installeret en trådløs kundetæller. Det er smart, især med hensyn til rengøringen, da vi nu endelig er kommet af med en masse kabler, der faktisk rodede rimelig meget og efter min mening fik butikken til at se sjusket ud.

Egentlig burde man jo kunne indbygge trådløs sender i alt, så vi helt slipper for ledninger. Jeg ved ikke, hvad der er billigst, men det må da være lidt bedre for miljøet, hvis man ikke bruger strøm til sine ting og sager.

Jeg har i hvert fald fået at vide, at hvis man har en bærbar computer, så skal man bruge batteriet så meget som muligt, så man sparer på strømmen. Aner ikke, hvordan trådløs sender og modtager fungerer, men jeg kunne forestille mig, de bruger batterier. Men som sagt, vil jeg helst ikke sidde og gøre mig klog på sådan noget.