Hej igen alle, nyt fra mig 😀 Denne gang lidt tanker om billige vs. dyre smykker. Der findes jo mange typer af smykker og rigtig mange kvaliteter af smykker. Man kan få dyre smykker og billige smykker.

Personligt er jeg mest til de billige smykker. Jeg er ikke så god til at købe et eller andet helt vildt dyrt stykke smykke og så være vildt nervøs for, at det bliver væk, eller få dårlig samvittighed over at jeg ikke bruger det tit nok, i forhold til, hvor dyrt det har været.

Kender I ikke det, hvis man har købt en eller anden dyr ring, og så får man den ikke brugt?? Når man køber dyre ting, er det derfor bedst at købe helt klassiske smykker, men de bliver tit lidt damede, synes jeg. Men med billige smykker er det jo lige omvendt. Når man køber billige smykker, kan følge tendenser til punkt og prikke, for selvom man køber noget, der måske var lidt for funky til ens smag, så gør det ikke noget, fordi det måske kun har kostet 100 kr. Der findes også meget federe smykker, når man lige går en priskategori ned, og kvaliteten er ofte rigtig fin, selvom smykkerne er billige. Og så kan man jo købe MANGE! Jeg har en online shop, jeg altid køber fra, den har de nyeste og fedeste smykker, og kvaliteten er rigtig god, selvom smykkerne maks. koster 200 kr… Bare min holdning!