Jeg er fået en ny afhængighed, hvis man kan kalde det det. Jeg eeeelsker halskæder. Lange halskæder, korte halskæder, chunky halskæder og statement halskæder. Mest af alt elsker jeg billige halskæder.

Som jeg før har nævnt her på bloggen, så er jeg rigtig glad for at købe smykker på nettet, de er nemlig billigere og især billige halskæder er der et stort udvalg af. Når man køber billige smykker kan man tillade sig at skifte ud hele tiden, og derfor bliver det jo meget nemmere at følge moden.

Jeg er mest til de lange halskæder for tiden, jeg har fundet den vildeste halskæde på nettet, som jeg lige har fået hjem. OMG, den er så fed. Det er en OREO halskæde, er den ikke bare nice?
Den er lavet af gummi, næsten lige til at bide i 😀 Den er godt lang, så det passer lige ind i min stil for tiden, jeg synes, de lange halskæder giver et fedt, boheme agtigt look. Og der findes mange billige halskæder inden for de lange halskæder. Ellers kan man jo bare købe en lang kæde, og så tage vedhænget fra en gammel…

Den webshop, jeg har købt halskæden på, har rigtig mange fede billige halskæder, denne her er klart favoritten, den har overtaget yndlingspladsen efter min elskede ugle halskæde, som dog stadig kommer på en gang imellem.