Jeg indrømmer blankt, at jeg totalt er hoppet med på argan olie-trenden, jeg er simpelthen blevet vild med produkterne. Du kan selv finde alle de plejeprodukter, der har den dejlige argan olie lige her, eller måske i en butik tæt på dig. Man kan få alt med argan olie i, eller næsten alt i hvert fald. Jeg har faktisk et spørgsmål, som måske er lidt dumt, men jeg håber, at nogen vil svare mig: Kan man bruge argan olie til at få fodvorter til at gå væk?

Jeg har fået en lille, ulækker fodvorte. Jeg tror det skete, da jeg var i svømmehallen forleden. Øv, hvor er folk nederen, at de sådan bare går i svømmehallen med fodvorter og smitte os andre. Det er sådan ligesom en lille, tør klump, et slags tørst, ment ømt område på min hud. Jeg bruger argan olie til at fjerne tør hus hele tiden, derfor har jeg smurt min fodvorte med det, og jeg synes faktisk, at det virker sådan lidt.

Da jeg var yngre, prøvede jeg også at have fodvorter. Det gik på runde ligesom lus. Mind mig lige om, at jeg aldrig skal have børn! Dengang fik jeg det frosset af ved lægen, og jeg har hørt, at man også kan få fodvorter skåret af. Men hvad er mon mest effektivt?

Det gjorde simpelthen for ondt at få frosset en fodvorte væk, og jeg kan ikke forestille mig, at det er ret meget rarere at blive skåret i. Derfor fortsætter jeg med min argan olie. Jeg er sikker på, at hvis jeg bare bliver ved med at være god ved min krop og pleje den på den her måde, så skal den fodvorte nok forsvinde.