Solen er over os, og UV-indekset er altså derefter, mine damer og herre. Det er tid til at beskytte sig imod de skadelige solstråler, så vi kan nyde det gode, som vi kan få ud af at få sollys. Der findes mange produkter indenfor området solbeskyttelse, men jeg vil slå et slag for Lavera.

Lavera var i sin tid den første producent af skønhedsprodukter, som til 100 % mineralsk solbeskyttelse.  Lavera producerer nemlig selv alle de aktive ingredienser, som der er i deres produkter inden for solbeskyttelse (de har også andre, lækre produkter!). Desuden bruger Lavera en specielt udvikler coating på mineralerne, der er helt aluminiumsfri.

Lavera benytter sig ikke af syntetiske filtre, og så er der den lille, vigtige detalje, at deres solbeskyttelses-produkter er vandfaste. Så du kan bruge dem på badeferien eller turen til stranden også.

Det som jeg synes er mest smart ved Lavera er, at man ikke behøver at smøre deres produkt på længe før man skal ud i solen. Mineralsk solfilter virker nemlig med det samme, at du smører det på. Så hvis dine veninder pludselig ringer og lokker dig ud i solen, kan du være klar på fem minutter, hvis dine ben da ellers er barberede! 😉