Min mor har lige ringet, og hun er helt ude af den. Hun har forgæves brugt det meste af formiddagen på rengøring og pudsning af lysekroner, og nu har hun åbenbart fået nok. Hun fik mig derfor til at love at jeg vill komme forbi i aften og hjælpe.
Nu kan det godt lyde som en nem tjans, og noget der ikke kan tage lang tid, sådan en pudsning og rengøring af lysekroner. Desværre har vi ikke så få af dem, da vi bliver ved med at arve dem, så det er noget af en projekt at starte på. Nu kunne det godt lyde som om at min mor er helt vild med lysekroner, men det er egentlig for min fars skyld. Han er helt tossede med dem og synes at ethvert ordenligt hjem burde have mindst en hængene.

Min far er helt vild med synet af mig og min mor der ligger godt med knofedt ind i en rengøring og pudsning af lysekroner. Så får han julelys i øjnene og man kan fornemme at han tænker tilbage på dengang hans mor pudsede lysekroner.