For nogle måneder siden var jeg inde at se et modeshow med min veninde, som havde fået gratis billetter gennem sit arbejde. Jeg havde aldrig set et mode show før og glædede mig helt vildt. Men det eneste jeg fik ud af det var en goodie-bag med Beaute Pacifique produkter.

Jeg tror at mine forventninger var lidt for høje til modeshowet. Jeg havde forestillet mig at det ville være mere glamourøst end det egentlig var. Ikke nok med at det showet ikke var som jeg forventede, så faldt tøjet heller ikke helt i min smag. Jeg var også ret skuffet over cremerne fra Beaute Pacifique, fordi jeg slet ikke kendte mærket, men det har nu vist sig at have været noget af det bedste jeg har smurt min hud ind i.

Jeg var på daværende tidspunkt lige løbet tør for ansigtscreme, og da jeg ikke havde så mange penge, tænkte jeg at jeg ville give Beaute Pacifique en chance.

Jeg er rigtig glad for at jeg ikke bare kylede Beaute Pacifique produkterne ud, for de passer simpelthen så godt til min hud. Det er så rat at påføre dem på huden hver morgen og aften, og jeg har endda investeret penge i flere produkter fra samme mærke.

Det er meget ærgerligt, at der ikke er flere der kender det. Jeg er sikker på at stort set alle ville få stor glæde af cremerne ligesom mig!