Hej alle sammen, nu skriver jeg her igen at i skal huske at have et abonnement på billig autohjælp. Dette skriver jeg fordi, da jeg var ude og køre med en veninde i går gik vores motor i bilen død. Lige pludselig på motorvejen, vi nåede lige at køre ind i nødsporet.

Bilen ville bare ikke starte, vi prøvede mange gange. Både min veninde og jeg havde intet autohjælp abonnement, da vi syntes det var for dyrt og det kunne svare sig. Vi var nød til at ringe til en autohjælp udbyder, og spurgte om de ikke kunne hente os og vores bil.

45 minutter senere kom de og samlede os op, for os at blive samlet op og kørt på værksted var ikke helt billigt. Vi kunne ligeså godt have bestilt noget billig autohjælp for de penge.

Da vi kom hjem begyndte min veninde og jeg at skulle finde noget autohjælp på google, og det skulle være billig autohjælp! For nu havde vi allerede brugt rigelig penge på det. Vi fandt os en hjemmeside hvor man kunne sammenligne priserne på autohjælp fra de forskellige autohjælps udbydere, og derved finde billig autohjælp og spare en masse penge.

Vi spottede hurtigt den billigste udbyder autohjælp på hjemmesiden, og bestilte med det samme. Nu kommer vi i hvert fald ikke til at stå i kulden uden abonnement på autohjælp længere 😀