Der er mange piger i denne verden, der er født med fejlfri hud, der på det nærmeste minder om porcelæn (eller i hvert fald mange piger, der er gode til at få det til at se ud som om, at de er det), men jeg er desværre ikke én af dem. Hvis jeg skal opnå en smuk, jævn og ren hud, skal jeg derfor anstrenge mig temmelig meget og desuden være meget opmærksom på min skincare.

Desværre har jeg altid været en smule dovent anlagt, og jeg gider simpelthen ikke at stå i flere timer foran spejlet om morgenen og fedte med cremer, skintonics, rensemælk og alle mulige andre skønhedsprodukter, som alle skulle være fantastiske til skincare og desuden give den fineste hud. Jeg synes nemlig, at det i forvejen tager tilstrækkeligt lang tid – og jeg bruger endda næsten kun mascara!

Her i vintermånederne, hvor både kulde og vind har mishandlet mit ansigt, har jeg dog måttet erkende, at jeg ikke længere kan springe over, hvor gærdet er lavest hvad angår skincare. Min hud er nemlig både tør og livløs at se på ud, hvilket jeg rent ud sagt er ved at være temmelig træt af. Jeg har derfor endelig taget mig sammen til at få købt mig nogle skincare-produkter – men ak, dovenheden slår til igen!

Når jeg står op om morgenen og tvinger mig selv ud på badeværelset for at friske mig op, kan jeg nemlig sjældent tage mig sammen til rent faktisk at gå i gang med den helt store skincare-rutine. Nu har jeg dog fundet på noget smart. I stedet for at irritere mig selv (og desuden risikere at komme for sent på arbejde) ved at gå i krig med min hud om morgenen, har jeg nemlig besluttet mig for at gøre det om aftenen i stedet!

Det kan jeg meget bedre overskue, fordi det i stedet for at minde mig om en sur pligt faktisk giver mig en dejlig rar følelse af selvforkælelse og velvære. Min yndlingsdel af skincare-rutinen er at lægge ansigtsmaske, hvilket jeg nu gør omkring 2 gange om ugen. Det føles nemlig utroligt dejligt og giver mig samtidig en følelse af, at jeg gør noget godt og lækkert for min hud. Ansigtsmaske til skincare

Hvis du er ligesom mig og heller ikke rigtig har overskud til skincare, kan jeg derfor varmt anbefale dig at gøre ligesom mig og i stedet gøre skincare-rutinen til et lille forkælelsesritual, som i øvrigt bedst udføres med et reality-program kørende på TV-skærmen. Dét er nemlig lækkert!