Jeg har en tilståelse: Jeg er temmelig nostalgisk anlagt. Det kan godt nogle gange blive for meget, indrømmer jeg – for eksempel når jeg kniber en tåre over ”Peter Plys”, fordi den minder mig om mine barndomsdage – men indimellem synes jeg også, at jeg er fuldt ud berettiget til at blive rørstrømsk over et dejligt minde.

Det gælder for eksempel i går aftes, hvor jeg ved et rent tilfælde faldt over et billede af en dukkevogn, der simpelthen på en prik ligner den, som jeg selv havde som barn.

Dukkevognen ser sådan her ud, hvis nogle af jer skulle være nysgerrige:

Dukkevogn

Min kæreste kunne ikke se det fantastiske ved dukkevognen. Faktisk grinte han ligefrem af mig og drillede mig med, at jeg var blevet så rørstrømsk over et stykke legetøj!

Det kan måske også virke fjollet, men jeg har simpelthen så mange dejlige barndomsminder forbundet med den dukkevogn. Jeg kan for eksempel tydeligt huske, hvordan jeg plejede at køre den ud på græsset i forhaven, når solen skinnede, så mine dukker og jeg kunne nyde solen sammen…

Hvad med jer læsere derude? Er der nogle af jer, der også har et bestemt stykke legetøj (eller en helt anden genstand måske), som får tårerne til at presse sig på af ren nostalgi?