Min kæreste og jeg fejrede jul med vores respektive familier, og vi har derfor først haft mulighed for at se hinanden i dag, men det var helt bestemt ventetiden værd. Både fordi jeg altid bliver ekstra glad for at se ham, når vi har været adskilt i et stykke tid, men også fordi han simpelthen havde købt den mest fantastiske gave til mig.

Han havde nemlig fundet et helt særligt læderarmbånd, som han allerede ved første øjekast vidste, at jeg ville blive glad for. Det er nemlig en tro kopi af et smukt læderarmbånd, som jeg havde som teenager men kom til at miste på en bytur.

Jeg kunne tydeligt se, at han havde brugt lang tid på at finde det helt rigtige, og jeg blev selvfølgelig dybt rørt. For det første fordi jeg slet ikke havde regnet med, at han havde kunnet huske historien om læderarmbåndet, og for det andet fordi det viste, at han virkelig havde lagt mange kræfter i at finde den helt rigtige gave til mig.

Faktisk er det uden tvivl den bedste gave, som jeg længe har fået, og jeg er helt sikker på, at jeg fremover kommer til at have mit nye læderarmbånd på hver eneste dag.