Jeg ved godt, at det kommer til at lyde overfladisk og meget luksuriøst, men jeg ønsker mig faktisk en personal shopper. Altså sådan en der kunne tage mig ud og handle – bare en dag – og sørge for jeg ikke lavede så mange fejlkøb. Jeg har så meget tøj i skabet, som stadig har mærker på, fordi det alligevel ikke var noget, da jeg så kom hjem.

fejlkøb

Nu er det snart forår, og man skal jo have lidt nyt inden sommeren, og så tror jeg rent ud sagt, at jeg ville spare penge ved at have en personal shopper med ud og handle. For de har jo også forstand på, hvilke ting der kan bruges på kryds og tværs. Sådan så et stykke tøj pludselig sættes sammen med et andet – sådan noget er jeg bare ekstremt dårlig til.

Mon det findes i København? Jeg vil lige prøve at tjekke det ud – er træt af fejlkøb og spildte penge.