Jeg har altid ønsket, at jeg var en af dem, der brugte mere tid på min hudpleje. Kender I ikke det, at man har veninder, som bare ser friskere ud i huden, og man ved godt, at det først og fremmest er fordi, at de bruger 10-15 min. hver morgen og aften på at pleje deres hud?

Jeg har dog altid fjernet makeup, men det der med peeling, tonic og specielle øjencremer og natcremer – det var aldrig rigtig blevet mig. Men nu skulle det være.

Kosmetologen reddede mig

Jeg bookede for nylig tid hos en skøn kosmetolog, som udelukkende laver sine egne cremer – helt uden kemi. Hun viste mig, hvordan jeg skulle behandle min hud med diverse produkter indenfor hudpleje, og selv jeg fik købt en øjencreme – for jeg kunne jo se på hende, hvor meget mere frisk hun så ud i huden. Hudens elasticitet går ned ad bakke allerede fra man er 30 år, så man kan jo lige så godt komme i gang. Jeg har simpelt hen bare ikke haft tålmodighed nok til den slags før.

Det er ikke fordi jeg tror, at man bliver mere lykkelig, men det ville da ikke gøre noget, hvis man udstråler sundhed også via sin hud. Jeg har nok bare ikke rigtig troet på det før, men nu er jeg slet ikke i tvivl mere. Hudpleje, øjencreme, andre cremer, indtage masser af vand, grøntsager, frugt og masser af motion er alle sammen faktorer, der har en gunstig indflydelse på huden og sundheden (og humøret).

Hvad gør I for at holde jeres hudpleje i top? Og hvad laver I af motion? Jeg er vild med løb, svømning og fitness træning. Det elsker jeg bare. I min sportstaske har jeg nu en stor kosmetik pung med mine hudpleje produkter, så hvis jeg skal i bad i træningscentret, så har jeg altid mine nye skønne produkter med mig. Øjencremen bruger jeg dog kun om aftenen, inden jeg skal i seng. Men åh sikke en skøn følelse at lægge hovedet på puden, mens man dufter af skøn naturlig creme og føler sig helt blød samtidig.

Jeg kan kun varmt anbefale jer, der ikke bruger tid på hudpleje og pleje af øjenomgivelserne med øjencreme, at komme i gang. Det er kun lige den første uge, man synes det tager tid – så vænner man sig til det, og kan snart ikke undvære hudpleje ritualerne.

hudpleje (2)