Et smukt smil, du selv er tilfreds med, kan give dig stor selvtillid, som stråler ud af dig, når du møder andre. Et smil, du gemmer væk, kan derimod påvirke din selvtillid og din måde at møde andre mennesker på. Der kan være flere ting, der gør, at nogle mennesker ikke er tilfredse med deres tænder. Nogle er utilfredse med farven, andre er utilfredse med tandstillingen, mens andre igen kan være utilfredse med smilet, fordi der mangler én eller flere tænder.

Hvis du er utilfreds med dit smil, er det vigtigt at vide, at der heldigvis findes en række tandbehandlinger, der kan give dig følelsen af et helt nyt smil. Herunder gennemgår vi 4 af dem.

Tandblegning

En tandblegning kan give følelsen af et helt nyt smil. Med tandblegning bliver tænderne nemlig hvidere. Det er en hurtig og effektiv behandling, som kun kræver et besøg hos tandlægen og nogle dages hjemmeblegning. Tandblegning er særlig egnet til misfarvede og gule tænder. Denne metode bruges særligt, hvis der er tale om generelle gule/misfarvede tænder.

Plastfacader

Plastfacader på tænderne anvendes til at rette op på flere forskellige uhensigtsmæssigheder ved smilet. Det kan bruges til at dække enkelte misfarvede tænder, men plastfacader bruges også til knækkede tænder eller tænder, der er skadet på den ene eller anden måde. Hvis man har enkelte misfarvede, skadede eller knækkede tænder, kan en behandling med plastfacader give følelsen af et nyt smil.

Tandimplantater

Hvis man mangler en eller flere tænder, og det er synligt, når man smiler, kan det påvirke ens selvtillid og lyst til at smile. Med tandimplantater kan man få følelsen af et nyt smil. Tandimplantater anvendes nemlig til at “bygge” en ny tand, så hullet i smilet ikke er der.

Invisalign-behandling

Hvis man har skæve tænder, kan en behandling med den usynlige tandbøjle Invisalign give oplevelsen af at få et helt nyt smil. Invisalign anvendes til at rette op på mange forskellige tandstillinger og er i dag en meget populær behandlingsform til folk, der drømmer om et nyt og mere lige smil. Er du en af dem? Tandlægerne Brønshøj Torv har lavet en hjemmeside, hvor der er samlet en masse viden om Invisalign. Her kan du finde al den nødvendige viden om Invisalign-behandling. Besøg nytsmil.nu her.

Drømmer du om et nyt smil? Tag fat i din tandlæge og hør om mulighederne for at give dig dit drømmesmil.