Jeg døjede med tandpine for et stykke tid siden. Min mand pointerede hele tiden, at det da var helt åndssvagt, at jeg ikke bare tog ind til en tandlæge i Hellerup og fik det undersøgt. Han vidste godt, at jeg altid havde haft en vis angst for at få ordnet mine tænder. Heldigvis kendte han en god smertefri tandlæge, der kunne gøre mig rask igen. Sagde han.

Hvorfor skulle jeg tage ind til en tandlæge i Hellerup, når jeg sagtens kunne få fat i en der boede tættere på? Det er simpelthen fordi, min mand pylrer meget om mig. Han får en eller anden tilfredsstillelse ved, at jeg får det bedste af det bedste. Jeg håbede inderligt på, at min mand ville holde sit løfte. Han har svigtet mig før. Han havde lovet mig, at dette var en smertefri tandlæge og kunne udføre mirakler. Jeg troede ham.

Jeg sad i min dejlige lænestol og observerede min mand, mens han ringede til den fantastiske tandlæge i Hellerup. Jeg kunne høre, det ikke var første gang de havde talt sammen. De grinede og fnisede over småting. Jeg kunne høre, det var en kvindestemme i røret. Havde min mand mon en affære med den smertefri tandlæge?

Dette var en af hans snedige planer. Han ville da bare ned og hilse på sin kvindelige tandlæge i Hellerup. En smertefri tandlæge med ”særbehandling” til min mand…

Da min mand havde lagt røret på, sagde han at vi skulle skynde os af sted til sin tandlæge i Hellerup, da toget fra stationen snart kørte. Da vi gik ud af døren, mumlede jeg at turen hjem fra den smertefri tandlæge nok ikke ville blive så rar for ham.

Da vi nåede til frem, fulgte jeg min mand i blinde mod hans tandlæge fra Hellerup. Jeg satte mig i stolen, og den rare, smertefri tandlæge lagde mig langsomt ned med et tryk på knappen.

Min mund blev åbnet, og jeg blev tjekket. Denne smukke, smertefri tandlæge smilede til mig og sagde, at det nok skulle gå. Jeg kunne kun tænke på at det var godt, jeg ikke var en tandlæge fra Hellerup og skulle komme med trøstende ord om, at det var en risikofri behandling og alt det magi.

Da hun ramte min ømme tand, skreg jeg op. Smertefri tandlæge? Umuligt. Hun pinte mig! Kort tid efter stak hun en nål i min gane og sprøjtede en lokalbedøvelse op. Smerte igen. Jeg besvimede. – Da jeg vågnede igen, var jeg hjemme. Jeg skal aldrig tilbage til den tandlæge i Hellerup.