Ligesom så mange andre tøser elsker jeg at se en mand i et flot, helst skræddersyet, jakkesæt. Vigtigst af alt, så skal sættet passe perfekt. Hej, mand! Er du i tvivl, så tjek den her video, som jeg har fundet ud. Det var lige lidt råd til fyrene som læser med 😉

Mænd i skræddersyede jakkesæt er de mest lækre, fordi de oser af klasse og stil. De virker voksne og selvsikre, samtidigt med, at de stadig går op i, hvordan de ser ud. Det er en vindende kombination, i hvert fald hvis det er mig eller en af mine veninder, som du er ude efter! Så er det sagt.

Der er mange gode steder at få syet sit skræddersyede jakkesæt. Et af dem er for eksempel ved Anne Spang – Det har jeg hørt gode ting om. Fra hvem? Spørger du… Ja, fra de stilede mænd, som jeg enten har talt med eller måske endda datet i tidens løb.

Synes I ikke også bare, at mænd i skræddersyede jakkesæt er de lækreste?