Man skal huske at børste tænder, hver gang man vasker hænder, lyder sangen fra Pyrus julekalender. Dette og dog ikke sandt, da man hurtigt kan gøre skade på tandkødet og tandemaljen, hvis man børster tænder for ofte. For hyppig tandbørstning, kan resultere i en ødelagt eller ikke eksisterende tandemalje. Dog er det rigtigt vigtigt at børste sine tænder. Det er aldrig sjovt at have tandsmerter og skulle til tandlægen og blive behandlet for en høj pris. Derfor skal der som minimum børste tænder to gange om dagen.

Det er vigtigt, at både børn og voksne overholder denne regel for at bevare sunde og flotte tænder. Især for børn er det vigtigt, da de får denne gode vane med sin ind i sit voksenliv. Oftest bliver der børstet tænder morgen og aften i særlige tilfælde, hvis man skal noget specielt, kan man børste tænder en ekstra gang. Der er forskellige vaner, om hvornår man børster sine tænder. Nogle gør det før maden, andre efter maden. Dog kan det anbefales at gøre det før, da dine tænder derefter er beskyttet af tandpastaen, når du indtager din mad. Dette er især vigtigt, når der bliver indtaget nogle usunde og sukkerfyldte produkter. Dog kan det også anbefales, at skylde efter med vand, hvis man har spist usundt. Dette forhindrer karius og baktus, at opholde sig i dine tænder og lave huller, som i sidste ende kan blive smertefuldt og dyrt at få lavet.

Dog kan du få hjælp hos Tandlægecenter Højbro Plads, hvis skaden er sket og smerterne kommer rimelig akut.

Få hjælp hos tandlægerne til akut tandsmerter

Hos Tandlægecenter Højbro Plads kan du få akut tandlægehjælp, fra dygtige og professionelle tandlæger, til dine tandsmerter. Ofte går man lidt i panik, når man får akutte tandsmerter eftersom de fleste tandlæger ikke har åbent i weekenden eller har en lang ventetid. Men hos Tandlægecenter Højbro Plads kan du komme ind og få hjælp i akutte situationer.

Gå ikke med smerter i tænderne længere, du kan sagtens få hjælp og undgå smerterne hos Tandlægecenter Højbro Plads. Nu er der ingen undskyldning, for ikke at få tandproblemerne fikset.