OMG….!!! En af mine veninder havde den fedeste army cap på i dag. Det var mega irriterende for jeg vil vildt gerne have sådan en selv. Og så var der en af drengene i min klasse som havde en elefanthue på, hvilket må siges at være noget nær det sjoveste. Han havde den på i starten af en time og læreren flippede fuldstændig ud. Det  var vildt sjovt og hele klassen grinede.

Jeg har i lang tid gerne vil have en army cap til at have på når jeg har min nye grønne bluse på, som jeg købte i sidste uge. Jeg tror jeg køber en selvom det ikke er fedt at have det samme på som en anden allerede har haft. Jeg har dog ikke lyst til at unødvendig give hende magt for at starte en trend med militær huer. Eller med elefanthuer, for den sags skyld.

Jeg tror bestemt at elefanthuer er noget som passer fint til drenge. Og selvom en army cap egentlig også er en drenge hat, så passer den også til en pige med attitude. Især hvis du har noget fedt tøj at have på med den. Noget grønt og et par lækre jeans ville passe rigtig godt sammen med den.