Som sagt i titlen skulle min blog Frk. Bla Bla have nyt webhotel, hvor bloggen skulle ligge på. Det gamle webhotel var simpelthen for dårligt. Og det var gentagne gange blevet hacket, hvor alt indhold på bloggen blev slettet. Det var ingen backup taget af udbyderen!

Så jeg smuttede ind på google.dk og søgte ”billigt webhotel”. For det er jo altid godt med noget billigt webhotel, så man kan spare en masse penge. Jeg fandt en masse forskellige sider, men landede til sidst på en prissammenligning af webhoteller.

Prissammenligningen var godt sat op som et skema, hvor man kunne se informationer omkring priser, plads og meget mere. Så jeg nemt og hurtigt kunne få overblik over udbyderne af webhoteller i Danmark, og derved kunne jeg hurtig spotte den billigste og bedste udbyder af webhotel til Frk. Bla Blas blog.

Sådan fandt jeg mit nye webhotel, og det blev lynhurtigt bestilt og sat op. Efter nogle timer virkede bloggen igen, og jeg kunne begynde at blogge igen. Hele processen med flytningen foregik nemt og smertefrit. Men jeg håber virkelig ikke at jeg får problemer med den nye udbyder, så jeg er nødsaget til at skifte udbyder af webhotel igen!