En af mine venner rejser til Thailand en gang om året. Han er helt vild med rejser til Thailand, og vi har længe lavet sjov med, at han havde et helt andet liv i Thailand med familie og venner. Hans søster opdagede en dag, at han havde søgt efter “bryllupsrejser til Thailand” på Google, og hun blev overrasket, da min ven kun har været sammen med sin danske kæreste i ganske få måneder. Der viste sig at være en helt anden og meget overraskende forklaring.

Min ven hedder Thomas, og han er måske lidt af en hippie. Siden han var 18, har han rejst rundt i hele verden indtil han nåede Thailand. Siden har det været tradition, at Thomas rejser til Thailand en gang om året i en måneds tid. Man kan aldrig lave sommerferieaftaler med ham, for han nægter at rykke sine årlige rejser til Thailand. Jeg kan huske, at jeg engang havde fået fingrene i et par meget billige billetter til New York,og da Thomas ofte har snakket om sine glade dage i New York, regnede jeg med, at han gerne ville rejse med mig. Det ville han ikke. Han havde sine årlige rejser til Thailand at se til.

En stående joke i vennekredsen har altid været, at Thomas har en helt anden identitet, en familie og en vennekreds i Thailand, som han ikke har fortalt os om. Han fortæller nemlig aldrig om sine rejser til Thailand. Det var først, da hans søster var på besøg i hans lejlighed i Danmark, at vi fandt ud af, hvad Thomas laver på sine rejser til Thailand. Hans søster skulle nemlig lige bruge computeren en dag og opdagede tilfældigt, at de sidste søgninger havde været på “bryllupsrejser til Thailand“. Det var overraskende, da Thomas kun har haft sin danske kæreste i 2 måneder, og det virkede lidt voldsomt at kigge efter bryllupsrejser til Thailand allerede nu. Hun ringede til mig og spurgte, om jeg havde nogen anelse om, hvorfor Thomas ville søge efter bryllupsrejser til Thailand på Google. Det virkede meget mærkeligt, for Thomas er absolut ikke typen, der vil giftes. Han er meget glad for sin danske kæreste, men ikke glad nok til at søge efter bryllupsrejser til Thailand.

Jeg fik straks en mistanke om, at Thomas måske faktisk havde et andet liv i Thailand. Det viste sig, at jeg havde ret. Den uafhængige Thomas, som altid har været sådan en fri fugl, har pludselig vist sig at være i et længere forhold med en thailandsk pige. Det var på grund af hende, at han altid har været på rejser til Thailand hvert år, og det var også på grund af hende, at han havde søgt på “bryllupsrejser til Thailand”.

Jeg har stadig ikke helt fundet ud af, hvorfor hun var hemmelig i alle de år, men unødvendigt at sige er hans danske kæreste naturligvis gået fra ham.