Porcelænsfacader – Aldrig før har jeg set så hvide tænder

oktober 7th, 2011

Nu er udseendet jo egentlig ikke det jeg plejer at gå mest op i, måske fordi at jeg altid selv har hørt til i den kønne ende, jeg ved det ikke, men min venner og veninder er da i hvert fald en broget skare hvad det angår. Ikke desto mindre er det visse ting jeg lægger mærke til, som for eksempel den anden dag, da en af mine veninder kom på besøg for at blære sig med hende nye porcelænsfacader.

Lad mig sige det kort, Jeg var imponeret. Faktisk var jeg ikke bare imponeret, jeg troede ikke mine egne øjne. Hver gang hun smilte blev man jo nærmest blændet. Nej det er måske også at overdrive, men under alle omstændigheder havde porcelænsfacader gjort en forskel som jeg ikke havde troet muligt.

Jeg har selv ganske pæne tænder, så det er jo ikke fordi at jeg nu skal have lavet porcelænsfacader, men havde jeg været bare en smule mere forfængelig, så kunne jeg godt have været fristet.

One Response to “Porcelænsfacader – Aldrig før har jeg set så hvide tænder”

  1. Sanne siger:

    Jeg fik selv lavet porcelænsfacader for et par år tilbage, da jeg havde meget misfarvede tænder, og det er det bedste jeg har gjort. Håber din veninde bliver lige så glad for det, som jeg har været.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply