Hvordan for jeg overtalt min kæreste til noget frivillig parterapi?

august 3rd, 2011

I guder hvor er jeg altså bare træt af mit forhold til min kæreste Jonas i øjeblikket, så jeg lufter lige lidt ud her på blokken, da jeg har en idé om forbedring ved hjælp af parterapi. Det har bare ikke rigtig fungeret her de sidste par måneder, vi snakker totalt forbi hinanden og Jonas har det med, at lukke af så snart jeg nævner ordet parterapi.

En af mine gode veninder Rikke har ellers fortalt meget positivt omkring parterapi, noget parterapi i Nordsjælland, som hende og kæresten har benyttet sig af, lidt tidligere i deres parforhold. Eftersom jeg har svært ved at trænge igennem til Jonas, med hensyn til noget parterapi, så er jeg lidt på bar bund i forhold til hvad jeg skal gøre her.

Jeg er af den overbevisning, at parterapi ville kunne løsne lidt op for vores interne misforståelser og ligegyldige stridigheder. Det er bare ikke let når den ene part er meget lukket, omkring den her form for behandling. Så jeg ville egentligt også gerne lige benytte denne lejlighed til, at spørge efter andres mening om hvad jeg skal gøre.

One Response to “Hvordan for jeg overtalt min kæreste til noget frivillig parterapi?”

 1. Tomas siger:

  Der er mange muligheder:
  – måske HAR han ikke brug for hjælp – så vis ham at det er DIG der har brug for det – og at han ikke skal fixes, men bare gå med for at DU kan få det bedre.
  – Lok ham. Giv ham noget HAN gerne vil have for at få noget DU gerne vil have.
  – Måske skal du lade ham vælge HVEM terapeuten skal være – måske vil han hellere have en mandlig end en kvindelig?

  Worst case: Træk “atombombekortet”: Enten parterapi, ellers også er jeg skredet. Men selvfølgelig kun hvis du mener det. Så: Hvor alvorligt mener du det?

  Jeg har skrevet lidt om det her : http://www.tomasfriis.dk/?page_id=164

  Held og lykke.
  Tomas

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply