Jeg har brug for at låne penge og jeg har brug for hjælp til det

juni 18th, 2012

Jeg har et lille problem, som jeg lige vil dele med jer trofaste læsere. Om få uger skal jeg ud og rejse med en god veninde, og jeg skal selvfølgelig have en masse penge med til shopping. Problemet er bare, at jeg ikke har nogen penge lige pt., og jeg bliver derfor nødt til at låne penge inden afrejsen – men hvordan gør jeg det?

Jeg har aldrig prøvet at låne penge før, og jeg har derfor ingen anelse om, hvordan jeg gør, hvem jeg skal kontakte osv., og jeg har derfor desperat brug for jeres hjælp.

Jeg er sikker på, at der er nogle af jer læsere, der har erfaring med at låne penge, og I må kunne fortælle mig, hvem jeg skal have fat i. Jeg går ud fra, at jeg skal finde en privat lånevirksomhed, da min egen bank ikke vil låne penge ud, men hvem skal jeg kontakte?

Jeg har hørt, at Ferratum skulle tilbyde billige lån – er det rigtigt? Jeg ved ikke helt, hvor mange penge jeg skal låne, men jeg skal i hvert fald have nok penge til mad og shopping. Er det så nok at tage et mikrolån, eller skal jeg fx tage et forbrugslån?

Som du nok kan se, så har jeg en del spørgsmål, som jeg godt kunne tænke mig at få afklaret, og jeg har som sagt brug for din hjælp, så jeg har nogle penge med på rejsen om et par uger.

Min veninde ved ikke, at jeg bliver nødt til at låne penge for at komme med på rejsen, men jeg tror heller ikke, at hun kan hjælpe mig, så jeg må skaffe pengene selv og selvfølgelig med din hjælp.

5 Responses to “Jeg har brug for at låne penge og jeg har brug for hjælp til det”

 1. Mette siger:

  Jeg kan varmt anbefale dig at låne penge hos Ferratum. Jeg tog et lån hos dem sidste år, og det er jeg rigtig glad for, at jeg gjorde.

 2. Lone siger:

  Jeg har også ret gode erfaringer med at låne penge hos Ferratum.

 3. Maria siger:

  Jeg har desværre ikke så mange erfaringer med at låne penge, men jeg ved i hvert fald, at du nok må ty til de private lånevirksomheder, da det vist ikke går vildt godt for bankerne lige for tiden, men det ved du jo nok godt.

 4. Rebecca siger:

  Jeg har også prøvet at låne penge hos Ferratum. De havde nemlig (eller har måske stadigvæk?) rentefrie lån til førstegangskunder – og så virkede det helt dumt at lade være.

  Der kom i hvert fald en meget hyggelig tivoli-tur ud af det for mig og kæresten.

 5. Simone Poulsen siger:

  De er skam stadigvæk muligt at låne penge via et rentefrie lån hos Ferratum. Det er dog kun førstegangskunder det gælder og kun 500 kr – måske er det det der snyder dig?

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply