Mit yndlings hudpleje mærke er Juhldal

december 27th, 2011

Går du meget op i hudpleje, skal du gøre ligesom mig og bruge Juhldal produkter. Jeg har selv brugt mærket i en del år efterhånden, og jeg har aldrig nogensinde været utilfreds.

I Juhldals hudpleje serie, kan du få alverdens tænkelig cremer, olier og så videre. Du kan købe alt lige fra almindelige fugtighedscremer til solcreme og serummer. Alle produkterne er parfumefri, hvilket er det bedste for din hud.

Hudpleje serien fra Juhldal egner sig især til folk med tør eller generende hud, hvilket jeg har lidt meget af i mine unge dage. Ja det led jeg faktisk af, indtil jeg begyndte at bruge dette ideelle mærke, som jeg heldigvis fandt frem til i tidernes morgen. Det hele startede med, at jeg var ekstremt træt af min utrolig tørre og kedelige hud, og jeg gik derfor ned til min lokale helsebutik, som foreslog, at jeg begyndte at bruge disse fantastiske cremer.

Jeg har selv anbefalet Juhldals hudpleje serie til alle mine veninder, og de er også rigtig glade for produkterne. Nu tænker du sikkert, at det nok er ret dyrt med alle de forskellige cremer, men det er, hvad jeg vil kalde for en nyttig investering.

Det er utroligt vigtigt at passe på sin hudpleje, og for at den fungerer optimalt, skal man jo selvfølgelig have nogle ordentlige produkter. Alle de produkter Juhldal laver, kan man købe relativt billigt, hvilket jeg faktisk synes er utroligt overraskende – dog på den positive måde.

Det kom lidt bag på mig, at hudpleje produkterne fra Juhldal var så billige, for normalt går kvalitet og pris jo hånd i hånd, men det er som om, at der er en uskreven regel inden for skønhedspleje, for jeg er ofte stødt på produkter, som har været utroligt dyre og som ikke har levet op til mine forventninger.

Det kommer selvfølgelig nok an på personen, men jeg har bemærket, at man ikke bare skal vælge de billige produkter fra i den tro om, at de dyre hudpleje produkter er bedre. Nu er det jo heller ikke, fordi Juhldal er til foræringspris, og det er jo kun en fordel for mig, at de er så billige, som de er, da  jeg bruger mange af deres produkter.

Så hvis du står og leder efter nogle gode hudpleje produkter, som virkelig hjælper, og som ikke tømmer pengepungen fuldstændigt, så synes jeg helt klart, at du skal vælge Juhldal – så går du i hvert fald ikke forkert i byen.

4 Responses to “Mit yndlings hudpleje mærke er Juhldal”

 1. Kirsten Petersen siger:

  Gud hvor heldigt, at jeg fandt dette indlæg, for jeg står faktisk og leder efter en god og effektiv hudpleje serie. Ved du noget om, hvor man kan købe Juhldals produkter henne? Synes aldrig at jeg har set dem før nemlig.

 2. Tina Moesgaard siger:

  Mit yndlingsmærke af faktisk Juhldal. Jeg har brugt dem i mange år efterhånden og er utrolig tilfreds med produkterne.

  Til Kirsten: Man kan købe dem i de fleste helsekostbutikker eller på nettet.

 3. Christina Rasmussen siger:

  Jeg går faktisk ikke rigtig så meget op i min hudpleje, men det kunne da være, at jeg skulle begynde at gøre det. Ud fra din beskrivelse lyder serien fra Juhldal til at være rigtig god, så det kunne da være, at man skulle få fingrene i nogle af deres produkter.

 4. Tina Skov siger:

  Jeg har lige købt mit første Juhldal produkt, og indtil videre har det ikke skuffet mig 🙂

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply