Hundeformidling er det vigtigste i hele mit liv

august 18th, 2011

Jeg studerer til dyrlæge på mit andet år og har et studie job hos Dyreværnet, hvor jeg primært hjælper dem deres hundeformidling og det administrative samt lægelige omkring at adoptere en hund fra dem. Det er meget givende for mig personligt, fordi ikke nok med at jeg får lov til at hjælp en masse uheldige vovser, så får jeg også god erfaring i den personlige kommunikation, med dem der skal adoptere.

Mange kommer til os, fordi de har hørt fra nogle andre at vores hundeformidling formidler nogle rigtig rare dyr, og at de aldrig har problemer med dem efterfølgende.

Til daglig er de et par stykker der tager sig af hundeformidling, fordi de også skal give de andre dyr noget opmærksomhed, men der adopteres flest hunde fra os pga. vores gode ry og fornuftige gebyrer samt behagelige dyr.

Jeg er rigtig glad for at kunne få lov til at arbejde med hundeformidling, fordi når jeg skal starte på mit tredje år, så har jeg tænkt mig at fokusere på hundefamilien i mit speciale fokus. Det går generelt ganske godt med mig og min karriere, jeg er bestemt på rette spor.

One Response to “Hundeformidling er det vigtigste i hele mit liv”

  1. Kim siger:

    Arj, hvor er du heldig, at du har fået sådan et godt studiejob. Jeg studerer også til dyrlæge i Århus, men jeg har ikke været lige så heldig som dig. Hvordan har du fundet det?

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply