Jeg tager da lige til Ghana og hjælper med renovering af huse!

december 15th, 2010

Jeg overvejer at gøre noget lidt drastisk til sommer, det er noget, jeg har gået og tænkt på i noget tid nu. Min gode veninde fortalte mig om en slags udveksling, hvor man rejser til et u-land og hjælper med undervisning, renovering af huse og alt muligt andet, de har brug for i samfundet.

Jeg ved godt, det er lidt af en kovending, men jeg har længe gerne villet på udveksling, og så synes jeg bare, det kunne være fedt at prøve noget helt anderledes. Jeg har hørt, at man virkelig bliver moden af det og ikke mindst solbrændt, hihi… Det der med renovering af huse lyder altså også meget sjovt.

Jeg mener, man bliver vel ikke sat til noget helt vildt svært, forhåbentlig skal man mest male eller hive gamle søm ud eller sådan noget. Min onkel har et firma, der arbejder med renovering af huse, han kan måske forberede mig lidt på, hvad jeg mon skal lave.

Jeg ved, man kan komme til Ghana og andre afrikanske lande. Jeg vil rigtige gerne til Ghana, jeg læste, at de havde hårdt brug for frivillige, der kunne hjælpe med børnepasning/undervisning og så renovering af huse. Jeg tror, faktisk jeg er mest til det sidste, selvom det er lidt butch 🙂

2 Responses to “Jeg tager da lige til Ghana og hjælper med renovering af huse!”

  1. Scarlett siger:

    Ghana er et godt valg – har boet dernede 13 år i min barndom. Meget roligt land og Ghaneserne er meget venlige. Men ja, hvis du skal bo i en lille landsby langt væk fra byen så er det ret butch! Du kan risikere at være et sted uden drikkevand sådan lige i nærheden osv. og få festlige eksotiske sygdomme som bilharzia og malaria, som ikke liiige er til at komme af med eller få god behandling for når man kommer tilbage til DK, da lægerne ikke aner hvad de er stillet op i mod. Hehe lyder lidt som om jeg prøver at skræmme dig, men blev faktisk lidt glad da jeg så ordet Ghana!! Det er altså et dejligt dejligt land. 🙂

    • FrkBlaBla siger:

      Tak for tippene, jeg er næsten sikker på, at jeg gør det! Jeg skal lige have undersøgt sådan noget med vaccinationer og sådan noget (jeg er ikke så glad for nåle, hihi) så ikke jeg bliver syg, det er godt du lige huskede mig på det. tak 🙂

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply