Bvlgari er mit yndlingsmærke – hvorfor er det ikke dit?

juli 23rd, 2012

Bvlgari er og bliver mit yndlingsmærke! Hvis du på noget tidspunkt har tænkt dig at date mig, så husk på det. Bvlgari urer, Bvlgari parfumer, Bvlgari tøj – det hele! Jeg er helt pjattet med det mærke.

Jeg ved ikke præcis, hvorfor det netop er dette mærke, som virkelig bare har fanget min interesse, men der er bare noget ved stilen, som lige er mig. Jeg ville faktisk ikke være overrasket, hvis jeg skulle vise mig egne mig rigtig godt som smykkedesigner for Bvlgari, men det finder jeg desværre nok aldrig ud af. Jeg må nøjes med at nyde deres lækre produkter som almindelig dødelig.

Jeg kan dog godt lide at drømme lidt engang imellem. Tænk, hvis jeg levede som et rigt menneske omgivet af eksklusive og smukke ting. Det ville virkelig betyde meget, hvis jeg kunne opleve det, bare en enkelt dag.

Jeg synes generelt, at vores verden er lidt for kedelig og grim. Der er så mange grimme ting over det hele. Når jeg kører i tog, kan jeg ikke undgå at se grafitti og hærværk for slet ikke at tale om beskidte veje og huse.

Jeg synes også folk generelt klæder sig lidt dårligt. Det kan irritere mig grænseløst, hvis jeg ser folk i joggingtøj eller andet løst tøj – uden at de er ude at træne. Det virker bare lidt for mærkeligt. Helt ærligt menneske, så tag dig dog sammen og gør en indsats! Ville det slå dig ihjel at se lidt pæn ud for os andre?

Her er der altså mange, der kunne lære at Bvlgari. Hvis I er i tvivl om, hvordan I skal se ud, så kan I bare tjekke deres hjemmeside ud. Her er ikke andet end eksklusiv stil, som får folk til at ligne (eller dufte som) en million. Hvor svært kan det være?

2 Responses to “Bvlgari er mit yndlingsmærke – hvorfor er det ikke dit?”

  1. Marlene Poulsen siger:

    Tja.. jeg ved ikke rigtigt, om jeg kan blive så kørt op over folks grimme tøj. Ifølge min mening må folk tage det på, som de har lyst til. Men det er da rigtigt, at smukke ting i sig selv er mere æstetisk tilfredsstillende. På den anden sige kan man også ofte finde noget smukt i det uperfekte, synes jeg.

  2. FrkBlaBla siger:

    Okay Marlene, jeg kan godt se, at jeg måske gik lidt over stregen der. Jeg synes bare, at der er en idé i at gøre lidt ud af sig selv. Det går jo også ud over ens humør, når man klæder sig som om, man ikke fortjener at se pæn ud. Ja, i min mening er det faktisk bare et udtryk for dårligt selvværd, og det synes jeg er ærgerligt. Mange smukke mennesker aner ikke, hvor flotte de er.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply