AV firma til installation af AV udstyr

maj 13th, 2011

Jeg leder efter et AV firma, der har styr på tingende. Jeg står nemlig for at indrette min fars nye mødelokale. Jeg skal bruge alt fra, projekter, lærred, højtalere og faktisk også en fladskærm. Jeg har allerede købt de lækreste møbler til det nye mødelokale. Det er nemlig en nem opgave for en pige som mig, men alt det der tekniske AV halløj, har jeg praktisk talt ingen erfaring med.

Jeg har kigget lidt rundt omkring på nettet, men jeg synes det er meget uoverskueligt at finde rundt i det store udvalg af AV udstyr. Jeg er ved at få lidt stress over den her opgave, da jeg allerede skal bruge et AV firma til installation af AV udstyr, allerede om to uger.

Jeg har fået min kæreste til at hjælpe mig lidt. Han forslår at jeg skal bruge en af hans kammeraters AV firma. Det er nok også det jeg ender med at gøre, men jeg vil lige i sidste sekund forhøre mig om, der er andre, der har nogle erfaringer med forskellige AV centre og AV udstyr, som I kan anbefale? Jeg ville blive rigtig glad for noget information, på forhånd tak.

One Response to “AV firma til installation af AV udstyr”

 1. Rune R Røgild siger:

  hejsa
  det jeg kan til byde dig er, projekter, lærred er gemt oppe under loftet og med et tryk på en kntakt kommer det ned fra loftet og er klar til brug projekteren er tænt og lærred er køret ned. og højtaleren er tænt

  fladskærmen vil jeg forslå at den skal hænge på vægen som en tv og bruges som et tv.

  jeg skal vide noget
  hvor stort er lokalet? h.b.l.
  hvor i landet er det mødelokale?

  hvis du har fler spørsmål er du velkomme til at ringe til mig på 40765122

  hilsen Rune R R

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply